فهرست

پرده پلیسه

خلق زیبایی خانه خود را به ما بسپارید…

کارشناسان خانه پرده، آماده مشاوره حضوری در محل هستند و تمام مراحل اجرا، نصب و خدمات پس از فروش را به مشتریان عزیز ارائه می‌دهند، برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید…

پرده پلیسه

چرا خانه پرده

مشاوره تلفنی

بازدید محل

عقد قرارداد

اجرا با بهترین کیفیت

انواع پرده

پرده اداری
پرده اداری
پرده زبرا
پرده زبرا
پرده رومن
پرده رومن
پرده آشپزخانه
پرده آشپزخانه
پرده برقی
پرده برقی
پرده شید
پرده شید
پرده اتاق خواب
پرده اتاق خواب
پرده حصیری
پرده حصیری
پرده پذیرایی
پرده پذیرایی
مشاوره و بازدید رایگان با کارشناسان مجرب

پرده پلیسه

یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین پرده‌هایی که تقریبا در اغلب خانه‌های ایرانی مخصوصا به عنوان پرده آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد، پرده پلیسه است. پرده پلیسه یکی از جذاب‌ترین مدل‌های پرده‌ مدرن محسوب می‌شود و می‌توان از آن در فضاهای داخلی مختلف استفاده کرد. این نوع از پرده‌های مدرن، از جمله پرده‌های تزئینی و دکوراتیو نیز محسوب می‌شوند که به‌عنوان به‌روزترین پوشش‌های تزئینی پنجره، با بهترین کیفیت و زیباترین حالت ممکن به بازار عرضه می‌شوند. پرده‌های پلیسه در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و مختلفی وجود دارند و به‌همین دلیل برای انواع طراحی داخلی قابل استفاده بوده و می‌توانند با هر دکوراسیونی هماهنگی داشته باشند. برای خرید پرده کلیک کنید.

پرده پلیسه

انواع پرده پلیسه

در معماری مدرن و امروزی ایرانی، خطوط عمودی غالب هستند و در این‌صورت پرده پلیسه با خطوط افقی خود می‌تواند هارمونی چشم‌نوازی در فضا ایجاد کند. همانطور که گفته شد، پرده پلیسه پرده‌ای مدرن، جذاب و اکثرا بی‌رقیب است که قابلیت‌های فراوانی دارد. این پرده قابلیت انعطاف‌پذیری و استفاده از سیستم‌های متفاوت پرده را دارد و دارای انواع مختلفی است.
انواع پرده پلیسه عبارتند از:

پرده پلیسه

1. پرده‌های پلیسه دستی

این نوع از پرده‌های پلیسه دستگیره‌ای دارند که به‌وسیله آن می‌توان پرده را بالا و پایین کرد. پرده‌های پلیسه دستی غالبا با نام پرده‌های پشت پنجره‌ای نیز شناخته می‌شوند. این نوع پرده‌ها تنها شیشه را می‌پوشانند و به شما امکان می‌دهند تا بتوانید نور دلخواه خود را تنظیم کنید. از دیگر مزایای پرده‌های پلیسه دستی می‌توان به امکان باز و بسته کردن پنجره بدون بالا پایین کردن پرده نام برد. علاوه‌بر آن، در صورتی‌که قاب پنجره شما با سقف مماس باشد و فضای کافی برای نصب انواع پرده‌های کرکره‌ای وجود نداشته باشد، شما می‌توانید برای پوشش پنجره خود از پرده‌های پلیسه با کنترل دستی استفاده کنید.

2. پرده‌های پلیسه زنجیری

این نوع از پرده‌های پلیسه را می‌توان روی دیوار و سقف نصب کرد. پرده‌های پلیسه زنجیری با استفاده از یک زنجیر که در سمت راست یا چپ آن‌ها قرار دارد، کنترل می‌شوند و محل نصب زنجیر کاملا به انتخاب مشتری بستگی دارد. هنگامی‌که افراد می‌خواهند با استفاده از پرده کل فضای پنجره را بپوشانند، پرده‌های پلیسه زنجیری انتخاب مناسبی محسوب می‌شوند.

3. پرده‌های پلیسه شب‌و روز

پلیسه‌های شب‌وروز نوعی از پرده‌های دکوراتیو محسوب می‌شوند که دو نوع نازک و ضخیم دارند. قسمت نازک این پرده‌ها در روز برای استفاده حداکثری از نور به‌کار می‌رود و قسمت ضخیم آن‌ها نیز، در شب برای جلوگیری از دیدن شدن فضای داخلی منزل کاربرد دارد.

ویژگی‌ها و مزایای پرده‌های پلیسه

همانطور که گفته شد، پرده‌های پلیسه از انواع پرده‌های مدرن هستند که طرفداران زیادی داشته و در صورت ترکیب رنگ مناسب آن‌ها با دکوراسیون داخلی، هارمونی خاصی در فضای داخلی ایجاد می‌کنند. سایر مزایا و ویژگی‌های این پرده‌ها عبارت است از:
• پرده‌های پلیسه از پلی‌استر ساخته می‌شوند و 100 درصد قابل شستشو می‌باشند.
• این پرده‌ها قابلیت نصب در شرایط غیر متعارف را دارند.
• پرده‌های پلیسه را می‌توان روی سقف، دیوار و حتی قاب داخل پنجره نیز نصب کرد.
• این پرده‌ها به‌سادگی و در مدت زمان کوتاهی نصب می‌شوند.
• غالبا پرده‌های پلیسه پوشش آنتی‌استاتیک دارند و ضد ذرات گرد و غبار و چربی می‌باشند.
• دارای پوشش آنتی‌یووی نیز هستند و رنگشان در برابر اشعه خورشید محافظت شده و به‌سادگی در برابر نور خورشید آسیب نمی‌بینند.
• پوشش پرده‌های پلیسه از جنس اکریلیک، پلی‌اورتان و یا ترکیبی از این‌دو می‌باشند.
• اگر در آن‌ها از سیستم کنترل دستی استفاده شود، فضای بسیار کمی از محیط را اشغال می‌کنند.
• با استفاده از این پرده‌ها، امکان باز و بسته کردن درب و پنجره و پرده به‌صورت مستقل وجود دارد.
• پرده‌های پلیسه برای پنجره‌های شیب‌دار یا پنجره‌هایی که دارای اشکال هندسی مختلف هستند نیز، پوشش مناسبی محسوب می‌شوند.

پرده پلیسه
پرده پلیسه

کاربرد پرده پلیسه در فضای داخلی

با این‌همه مزایا، شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که در چه مکان‌هایی می‌توان از پرده پلیسه استفاده کرد. فضاهای پیشنهادی برای پرده پلیسه عبارتند از:
• کلیه فضاهای اداری، تجاری و حتی بیمارستان‌ها
• سالن‌های ورزشی و استخرها
• فضاهای مسکونی و ویلاها
• آشپزخانه و اتاق‌خواب

شستشوی پرده پلیسه

برای شستشوی این پرده‌ها، باید ابتدا آن را از محل نصب جدا کرده و روی یک مکان هموار پهن کنید. در صورتی‌که پرده پلیسه شما تنها گرد و غبار گرفته باشد می‌توانید به‌وسیله جارو برقی غبار آن را بگیرید. اما در صورتی‌که لکه و یا اثرانگشت روی پرده باشد، مراحل زیر را انجام دهید:
1. با استفاده از یک پارچه، فوم و یا اسفنج نم‌دار، آن قسمت از پرده که دچار لک شده است را به‌آرامی، از چپ به راست و موازی با تای پلیسه پاک کنید. توجه داشته باشید که پرده پلیسه را نباید به‌صورت بالا به پایین تمیز کنید.
2. در حین تمیز کردن پرده، توجه داشته باشید که با فشار و چلاندن، پارچه آن را چروک‌دار نکنید.
3. پس از اینکه پرده را شستشو کردید و اثرات لکه تمیز شد و گرد و غبار روی پرده نیز از بین رفت، با استفاده از یک حوله تمیز، با حرکات ملایم، آب اضافه پرده را بگیرید.
4. مدت زمان کوتاهی صبر کنید تا پرده نیمه‌خشک شود.
5. پس از آن می‌توانید پرده را در محل خود نصب کنید.

توجه داشته باشید که پس از نصب پرده باید به‌مدت 24 ساعت آن را در حالت بسته نگه دارید تا شکل پلیسه پرده حفظ شود. همچنین توصیه می‌شود برای شستشوی پرده پلیسه از شوینده‌های قوی یا مواد لکه‌بر استفاده نکنید و آن را به خشک‌شویی نبرید.

پرده پلیسه

جدیدترین مقالات خانه پرده